BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16564 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Onze nieuwe koolgewassen

Voor het nieuwe seizoen vind je in ons assortiment maar liefst vijf nieuwe koolgewassen. Dit zijn hoogwaardige kwaliteitszaden, waarmee we de beschikbaarheid van biologische landbouwgewassen naar een hoger niveau willen brengen. We zijn altijd bezig met de uitbreiding van ons aanbod, zodat we jou een ruime keuze uit verschillende rassen kunnen bieden. Op naar een succesvolle teelt met onze nieuwe rassen!

> Bekijk nu onze nieuwe rassen

We vertellen je graag meer over de vijf nieuwe koolgewassen in ons assortiment.
 

1. Boerenkool ‘Darkibor F1’

Dit ras is geschikt voor een teelt in de herfst, en heeft een donkergroen en sterk gekruld blad dat goed bestand is tegen bladvergeling. Net zoals bij alle boerenkoolrassen wordt ook bij dit ras de kleur en smaak extra sterk door koud weer. De planten worden 45-90 cm hoog.
 

2. Boerenkool ‘Redbor F1’

Dit zeer productieve ras staat bekend om zijn dieprode kleur en heeft stevige stelen en rechtopstaande gekrulde bladeren die eenvoudig zijn om te oogsten. De planten worden 70-90 cm hoog en zijn geschikt voor een teelt in de herfst en winter.
 

3. Rode kool ‘Klimaro F1’

Deze rode kool is ideaal voor een herfstteelt. Naast dat je dit ras vers kunt gebruiken, kun je de ‘Klimaro F1’ ook goed bewaren. De koppen hebben een rode kleur en zijn vast van structuur.
 

4. Savooiekool ‘Cantasa F1’ 

Deze savooiekool kun je zowel in de herfst als in de vroege winter telen. ‘Cantasa F1’ heeft een prachtige kleur en een fijne kroes. De kool groeit ook goed onder minder gunstige weersomstandigheden. Hoe jonger je oogst, hoe makkelijker je deze savooiekool kunt bewaren.
 

5. Witte kool ‘Impala F1’

Dit uniforme, gezonde en productieve ras is eenvoudig te oogsten en goed beschermd tegen ziekten, omdat de kool ‘hoog op de stam’ staat. Het open blad is groen en de binnenkant is sneeuwwit van kleur. Deze witte kool behoeft weinig zorg.
 

Onze nieuwe koolgewassen bestellen

Wil je onze nieuwe koolgewassen bestellen? Bekijk hier al onze nieuwste rassen of bekijk onze koolgewassen. Plaats je bestelling vandaag nog en ga ermee aan de slag in je moestuin. Voor vragen over de zaden kun je altijd bij onze klantenservice terecht.

 

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16564 reviews
Kiyoh