BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16263 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Peulscheuten telen: onze tips

In de maanden maart en april wordt het geduld van de moestuinder erg op de proef gesteld. De temperatuur gaat omhoog, de dagen worden langer, de zon schijnt vaker en intenser. Maar het is vaak nog zo lang wachten op de eerste verse groenten! Lees snel verder als je benieuwd bent naar de oplossing hiervoor.

De oplossing om het voorjaar alvast te proeven

Voor diegenen die echt niet kunnen wachten op het eerste verse groen, hebben we een zeer smakelijke oplossing: Peulscheuten! Zaai de doperwten, kapucijners of tuinbonen in een bak binnen, in een platte bak buiten, of in een tunnelkas. Je kan de scheuten van deze peulgroenten (van ongeveer 10-15 cm) binnen een aantal weken oogsten. Snijd de jonge stengels vlak boven het maaiveld af; als je de gewassen laat staan kunnen de planten ook opnieuw uitgroeien. Verwerk de peulscheuten lekker in een stamppot of in een salade. De scheuten zijn ook ideaal om in een pasta te gebruiken. Zo heb je de smaak van het voorjaar net iets eerder te pakken. Eet smakelijk!

Bekijk onze peulvruchten

Ben je benieuwd naar de biologische tuinboon-, kapucijners- en dopwerwten zaden van De Bolster? Neem dan eens een kijkje tussen al onze peulvruchten. Wanneer je een bestelling in onze webshop plaatst, ben je er altijd zeker van dat je zaden ontvangt die vrij van genetische modificatie zijn. En bovendien zijn ze gegarandeerd biologisch! Aangezien wij de producten direct uit onze voorraad leveren, ontvang je jouw bestelling al binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Heb je zaden van bij elkaar meer dan €20,- besteld? Dan betaal je geen verzendkosten. Ideaal dus om in één bestelling meerdere zaden te bestellen. Mocht je nog vragen hebben over onze peulvruchten, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor vragen over de bezorging staan we graag voor je klaar.

Zaaien
Zaaien
Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16263 reviews
Kiyoh