BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 11553 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
Prei ‘Blauwgroene Herfst’

Prei 'Blauwgroene Herfst'

Allium porrum

1690

Prei 'Blauwgroene Herfst' kan vrij veel vorst verdragen. Hij heeft wel een voedzame en diep losgemaakte grond nodig. Dit ras heeft minder last van slijtageverschijnselen in de late herfst of vroege winter. Eén zakje is voor circa 10m2, en de plantafstand bedraagt 40x15 cm.

Lees volledige productomschrijving

Aantal

Verpakking

€ 2,99
Op voorraad
Levering 3-4 werkdagen
Selecteer een eenheid
Geleverd binnen 3-4 werkdagen
Altijd deskundig advies
Gratis verzending vanaf €20,-
Productbeschrijving

Prei ‘Blauwgroene Herfst’ heeft minder last van slijtageverschijnselen in de late herfst-winter en kan vrij veel vorst verdragen. Behoeft een voedzame en diep losgemaakte grond.

Vanwege de trage beginontwikkeling is het verstandig prei (zowel de zomer- als herfstprei) vanaf eind maart tot half mei dun voor te zaaien en pas in in april uit te planten op 40x15cm. Eventueel tegen de winter bij elkaar zetten en bij strenge vorst afdekken. 1 zakje voor ca. 10 m².

In de wintermaanden ‘staat de prei stil’ en zal de plant niet verder groeien; de bewaarbaarheid van de prei in de grond is afhankelijk van de strengheid van de winter en in hoeverre de prei op een beschutte plek staat. We adviseren telers om de gezondheid van de prei in de wintermaanden goed te volgen; en indien de prei tekenen vertoont van zwakte, adviseren we om alle prei direct te oogsten.

Zaai instructies
Inhoud kleinverpakking    :   2 gram (voor min. 10 m2)
Gewicht zaden    :   350 zaden per gram
Plantafstand    :   40x15 cm
Standplaats    :   zon
Planthoogte    :   25-50 cm
Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 11553 reviews
Kiyoh