Currently it is not possible to place an order from outside The Netherlands. Are you a business customer with a VAT number? Please contact us directly to place your order.

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 11421 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
+2
Rucolakers kiemgroente

Rucolakers - Kiemgroente

Eruca sativa

9020

Rucolakers kiemgroente geeft kiemspruiten die heerlijk in salades smaken of als garnering gebruikt kunnen worden. Ze hebben een vrij scherpe en wat nootachtige smaak. Kweken in een daarvoor geschikt kiemschaaltje gaat heel gemakkelijk.

Lees volledige productomschrijving

Aantal

Verpakking

€ 3,99
Op voorraad
Levering 3-4 werkdagen
Selecteer een eenheid
Geleverd binnen 3-4 werkdagen
Altijd deskundig advies
Gratis verzending vanaf €20,-
Productbeschrijving

Rucola heeft als kiemgroente een vrij scherpe en wat nootachtige smaak. De kiemspruiten zijn heerlijk als garnering en ook goed in salades te gebruiken.  

Voor het kweken van de kiemgroente hebben wij een heel geschikt kiemschaaltje in ons assortiment. Het kweken gaat met dit schaaltje heel gemakkelijk! De rucolazaden moeten in een dun laagje over het rooster worden uitgestrooid, vervolgens kunt u de glazen bowl met water vullen tot de onderzijde van het rooster.

Indien nodig het water dagelijks weer even aanvullen tot de onderzijde van het rooster. De Rucola kan het best bij kamertemperatuur op een vrij lichte plaats worden weggezet. Oogst: na gemiddeld 8 dagen kunnen de kiemspruiten gegeten worden.

Zaai instructies
Inhoud kleinverpakking    :   30 gram
Aantal zaden per gram    :   700 zaden
Standplaats    :   zon
Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 11421 reviews
Kiyoh