BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Tuinboon 'Eleonora'

1210

Tuinboon Eleonora
€ 2,99
Op voorraad
Levering 3-4 werkdagen
Selecteer een eenheid

Binnen enkele werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

100% biologische zaden

Productbeschrijving

Tuinboon ‘Eleonora’ is een professioneel ras van De Bolster. Deze tuinboon heeft een goede productie. De peulen zijn glimmend, lang en vrij fijn. De Eleonora is kort en daardoor weinig gevoelig voor omvallen. Eleonora is een sterk gewas, ook geschikt als windschut voor andere gewassen. Groeit op elke grondsoort en stelt weinig eisen aan de bemesting. Uitstekende smaak en zeer geschikt om in te vriezen.

Tuinbonen hebben een goede koudetolerantie. Ter plaatse zaaien kan vanaf begin maart tot half april. Extra vervroeging is mogelijk door in februari voor te zaaien. Bij zaaien of uitplanten minimaal een afstand van 60 x 20 cm aanhouden. Dichter zaaien levert geen extra peulopbrengst op! De oogstperiode is kort; met verschillende zaaidata wordt spreiding verkregen.

Extra informatie
Teelt in vollegrond
jfmamjjasond
voorzaaien
uitplanten
rechtstr. zaaien
oogsten
Overige specificaties
Inhoud kleinverpakking    :   75 gram (voor min. 4 m2)
Aantal zaden per gram    :   0,7 zaden
Plantafstand    :   60x20 cm
Planthoogte    :   40-80 cm
Standplaats    :   zon
Productdetail inleiding    :   Het professioneel tuinboonras 'Eleonora' van De Bolster heeft lange en glimmende peulen en staat bekend voor een goede productie en windbestendigheid. Door de goede koudetolerantie kan zaaien al vanaf begin maart tot half april. Eén zakje is voor circa 4m2, en de plantafstand bedraagt 60x20 cm.
9,4
Bekijk alle 9291 reviews