Geachte klant, wegens grote drukte is de levertijd momenteel 3-4 werkdagen.  > lees meer

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Betrouwbare zaden in onzekere tijden

Terwijl buiten het voorjaar haar intrede doet en veel Nederlanders vanwege quarantainemaatregelen thuis verblijven, merken we dat de vraag naar biologische zaden bijzonder sterk toeneemt. In deze onzekere tijden kiezen veel tuinliefhebbers ervoor om hun eigen groenten te verbouwen. We zijn zeer erkentelijk voor alle telers – van klein tot groot – die hun vertrouwen stellen op de kwaliteit en service van De Bolster biologische zaden.

We zijn dankbaar dat het team van De Bolster nog in goede gezondheid verkeert en we zijn trots op de geweldige inzet van het personeel. Om de gezondheid en veiligheid van onze mensen zoveel mogelijk te waarborgen hebben we uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Op dit moment zorgt de piek in orders voor flinke drukte op onze orderafhandeling. Vanwege het grote aantal bestellingen hebben we iets meer tijd nodig dan gebruikelijk om uw bestelling te verwerken. Op dit moment is de levertijd gemiddeld 3-4 werkdagen. Zoals altijd doen wij ons uiterste best om uw bestelling zorgvuldig en zo snel mogelijk te bezorgen. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen.

Wij wensen u goede gezondheid toe en het allerbeste voor de komende periode.

Namens het gehele team van De Bolster,

Met hartelijke groet,

- Frank Vosselman
algemeen directeur

> Bestel nu onze biologische zaden
 

9,4
Bekijk alle 7805 reviews