Geachte klant, wegens grote drukte is de levertijd binnen Nederland 3-4 werkdagen.  > Lees dit eerst

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Betrouwbare zaden in onzekere tijden

Terwijl buiten het voorjaar haar intrede doet en veel mensen vanwege quarantainemaatregelen thuis verblijven, merken we dat de vraag naar biologische zaden bijzonder sterk toeneemt. In deze onzekere tijden kiezen veel tuinliefhebbers ervoor om hun eigen groenten te verbouwen. We zijn zeer erkentelijk voor alle telers – van klein tot groot – die hun vertrouwen stellen op de kwaliteit en service van De Bolster biologische zaden.

We zijn dankbaar dat het team van De Bolster nog steeds in goede gezondheid verkeert en we zijn trots op de geweldige inzet van het personeel. Om de gezondheid en veiligheid van onze mensen zoveel mogelijk te waarborgen hebben we uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Op dit moment zorgt de piek in orders voor flinke drukte op onze orderafhandeling. Vanwege het grote aantal bestellingen hebben we iets meer tijd nodig dan gebruikelijk om uw bestelling te verwerken. Op dit moment is de levertijd binnen Nederland gemiddeld 3-4 werkdagen. Zoals altijd doen wij ons uiterste best om uw bestelling zorgvuldig en zo snel mogelijk te bezorgen. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen.
 

Klanten in België

De verspreiding van het coronavirus heeft meer en meer impact op het openbare leven in België. Door stagnatie van de pakketvolumes in België kan de levering van uw bestelling tot ruim een week vertraging oplopen. Onze koeriersdiensten doen hun uiterste best om de vertraging tot een minimum te beperken.
 

Wij wensen iedereen goede gezondheid toe en het allerbeste in deze uitdagende periode.

Namens het gehele team van De Bolster,

Met hartelijke groet,

- Frank Vosselman
algemeen directeur

> Bestel nu onze biologische zaden
 

9,4
Bekijk alle 8433 reviews