BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Watermeloen 'Sugar Baby'

2027

Watermeloen Sugar baby
€ 2,99
Op voorraad
Levering 3-4 werkdagen
Selecteer een eenheid

Binnen enkele werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

100% biologische zaden

Productbeschrijving

Watermeloen 'Sugar Baby' vormt heerlijke vruchten van ongeveer 1,8 kg. Kan het beste vlakvelds in een kas of platte bak geteeld worden. Insecten zorgen voor de bestuiving, zorg dat deze bij de bloemen kunnen komen. Vermijd een te natte plaats en overmatige bemesting.

Voor zowel een teelt in de kas als in de vollegrond kan je vanaf half april tot eind mei binnen voorzaaien in een tray of pot. Maak de grond niet te nat. Vervolgens kunnen de zaailingen vanaf half mei tot half juni uitgeplant worden. Zorg voor voldoende plantafstand.

Oogst: De vruchten kunnen na 35 dagen na vruchtzetting al rijp zijn. Een ingedroogd steeltje is een teken van rijpheid. De meloenen blijven lang goed aan de plant, pluk ze daarom kort voor consumptie.

Extra informatie
Teelt onder glas
jfmamjjasond
voorzaaien
uitplanten
oogsten
Teelt in vollegrond
jfmamjjasond
voorzaaien
uitplanten
oogsten
Overige specificaties
Inhoud kleinverpakking    :   1 gram (voor min. 20 m2)
Aantal zaden per gram    :   30 zaden
Plantafstand    :   150x100 cm
Planthoogte    :   30-50 cm
Standplaats    :   zon
Productdetail inleiding    :   Sugar Baby' zijn mooie watermeloenen die het beste in een kas of platte bak worden geteeld. Zorg dat insecten bij de bloemen kunnen komen, want deze zorgen voor de bestuiving. De kleine watermeloenen worden ongeveer 1,8 kg zwaar. Eén zakje is voor circa 20m2, en de plantafstand bedraagt 150x100 cm.
9,4
Bekijk alle 9375 reviews