Cadeaubonnen

Soms heb je van die momenten: je wil iemand graag iets geven, maar je hebt geen idee wat het beste cadeau zou zijn. Heb je binnenkort een verjaardag en weet je dat diegene van (moes)tuinieren houdt, maar kun je geen specifieke keuze maken voor hem of haar? Dan is een cadeaubon altijd het beste idee. Met een cadeaubon kan de jarige zelf op zijn of haar gemak rondkijken in de webshop, en weet je zeker dat het bestede geld goed terechtkomt. Kortom je geeft altijd precies wat de ontvanger graag wil krijgen! En zelfs wanneer het niet de juiste zaaitijd is, kan de ontvanger tóch zaden krijgen van zijn of haar favoriete gewas. Beter kan toch niet?

> Lees meer

Cadeaubon 10 euro TIP
Cadeaubon ter waarde van 10 euro. Deze bon kunt u online besteden of meesturen met uw bestelling via onze papieren bestellijst.
> meer info
Cadeaubon 25 euro TIP
Cadeaubon ter waarde van 25 euro. Deze bon kunt u online besteden of meesturen met uw bestelling via onze papieren bestellijst.
> meer info

Waarde van 10 of 25 euro

Cadeaubonnen van De Bolster zijn niet alleen online te besteden, het is ook mogelijk om de bon mee te sturen bij de ingevulde papieren bestellijst. Ideaal, als de ontvanger van de cadeaubon niet altijd online shopt. De bonnen van De Bolster zijn verkrijgbaar met een waarde van 10 of 25 euro. Wil je het feestelijk laten inpakken? Kies dan voor een cadeaubon met een aantrekkelijke verpakking. Bij De Bolster kun je natuurlijk zelf op zoek gaan naar biologische moestuin- of bloemenzaden, maar met een cadeaubon zit je altijd goed!

Bestel online je cadeaubon bij De Bolster

Een De Bolster cadeaubon is drie jaar geldig, en dient volledig gebruikt te worden binnen een bestelling. Wel is het zo dat je meerdere bonnen kunt inwisselen als je bestelt. Bestel hieronder gemakkelijk een cadeaubon ter waarde van 10 of 25 euro, en reken deze af zoals je ook een andere bestelling gewoon zou afrekenen. Heb je vragen over het gebruik van de bonnen, of over producten uit ons assortiment? Neem dan gerust eens contact met ons op.

9,4