BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16409 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Wit en crème kleuren

Wat voor kleuren jouw tuin ook heeft, witte eenjarige bloemen passen overal goed bij. Op deze pagina vind je alle bloemzaden voor eenjarige bloemen in witgerelateerde kleuren. Voorbeelden hiervan zijn de kleine margriet, moederkruid en koekruid. Wanneer je het mooi vindt om je tuin lekker licht te houden, dan zijn deze bloemzaden de ideale keuze. Daarnaast zijn ze geschikt om juist te combineren met andere kleuren, om een gevarieerde tuin met diverse kleuren te creëren.

> Lees meer

Stekelpapaver – Argemone polyanthemos
Stekelpapaver Argemone polyanthemos 5090
Stekelpapaver is een onbekende plant. Met zijn blauwgroene stekelige bladeren en grote witte klaproosachtige bloemen toch een hele mooie plant. Bijen en vlinders komen graag naar deze plant toe.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info
Echte kamille – Matricaria chamomilla
Echte kamille Matricaria chamomilla 5650
Echte kamille wordt ook wel gebruikt als medicinale plant o.a. als kamillethee. Bloeit met witte bloemetjes met een geel hart. De ruimte onder het gele hart is bij echte kamille hol.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info
Koekruid, wit – Vaccaria hispanica
Koekruid, wit Vaccaria hispanica 6050
Koekruid, wit is een gemakkelijk te kweken plant met sterk vertakte bloeiwijze. De witte bloemen verschijnen na ongeveer twee maanden als wolken aan de plant. Prachtig in boeketten.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info

Eenjarige bloemen kweken

Het kweken van eenjarige bloemen is niet erg moeilijk, omdat er al snel resultaat te zien is. Toch dien je wel rekening te houden met een aantal factoren, waaronder de vorst. Sommige eenjarige bloemen kunnen daar namelijk niet goed tegen. Dit betekent dat je ze op een ander moment, én op een andere manier moet zaaien en planten. Bij de exacte artikelen lees je om welke bloemsoorten dit gaat. Bij alle eenjarige bloemzaden in ons aanbod lees je bovendien meer over de exacte standplaats. Kun je de bloemsoort het beste half in de schaduw, of helemaal in de zon laten groeien? Het antwoord op deze specifieke vraag lees je bij de producten zelf. Wil je meer informatie over het zaaien van deze witte eenjarige bloemen? Lees dan de teelttips over bloemen zaaien.

Zaaien van eenjarige bloemen

Om de groei van eenjarige bloemen zo goed mogelijk te stimuleren, dien je de bloemen niet te diep te zaaien. Daarnaast is het van belang om ze ook niet te dicht op elkaar te zaaien. De meeste eenjarige bloemzaden zijn in april of mei rechtstreeks buiten te zaaien. Mocht dit niet het geval zijn, dan vermelden we de zaaitijd altijd bij het specifieke product. Voor meer instructies over het zaaien raden we je aan de informatie bij de artikelen te bekijken.

Bestel zaden voor witte en witachtige eenjarige bloemen

Ben je benieuwd naar al onze witte en witachtige eenjarige bloemen? Bekijk ons assortiment hieronder en bestel direct een aantal verschillende bloemzaden. Bij bestellingen van meer dan € 30,- betalen wij namelijk de verzendkosten voor je. Het loont daarom om meerdere producten tegelijk te bestellen. Wil je meer weten over het kweken en zaaien van deze bloemen, of heb je nog vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16409 reviews
Kiyoh