BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16409 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Wit en crème kleuren

Ben je op zoek naar zaden voor meerjarige bloemen die overal goed bij passen qua kleur? Dan zit je goed op deze pagina. Hier vind je namelijk de bloemzaden voor witte en witachtige meerjarige bloemen. Denk naast wit dus aan crème, gebroken wit, ivoor, beige en soortgelijke kleuren. Deze zijn ideaal om te combineren met felle kleuren zoals rood, roze, paars en blauw, maar je kunt ze ook gebruiken om de tuin juist licht te houden. Veel van de witte en witachtige bloemen in deze categorie trekken bijen en vlinders aan, dit zorgt letterlijk voor extra leven in je tuin.

> Lees meer

Zonnehoed White Swan
Zonnehoed 'White Swan' Echinacea purpurea  7322
Zonnehoed ‘White Swan’ is een sterke plant die heel waardevol is in de border. Rond het halfbolvormig oranjegroenige hart zitten witgroene bloemblaadjes. Geschikt als snijbloem.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info

Het kweken van meerjarige bloemen

Wanneer je meerjarige bloemen gaat kweken, moet je rekening houden met bepaalde factoren. Er zijn namelijk binnen meerjarige bloemen nog verschillende soorten: zo kun je ook tweejarige bloemen tegenkomen. Het is verstandig om de zaden eerst op een zaaibed te zaaien, in het voorjaar of in de zomer. Zodra de planten groot genoeg zijn, verplaats je ze vervolgens naar de gewenste standplaats. Bij alle bloemzaden in ons assortiment lees je meer over de specifieke standplaats. Zo lees je gelijk of de bloemsoort in de zon moet groeien, of juist half in de schaduw. Ook de hoogtes van de bloemen zullen verschillen. Omdat dit onder andere te maken heeft met de standplaats en de dichtheid bij het zaaien, kunnen we slechts een indicatie geven van hoe hoog de bloemen ongeveer gaan worden. Wil je meer lezen over het zaaien van deze bloemen? Bekijk dan de teelttips over bloemen zaaien.

Meerjarige bloemen zaaien

Wanneer je kiest voor zaden om witte of witachtige bloemen te kweken, kun je er meestal jaren van genieten. Bij de eerder genoemde tweejarige bloemen, is het zo dat de planten pas gaan bloeien in het tweede jaar. Je kunt deze dus uitstekend in de zomer zaaien. Staffelkorting Als je bij een specifieke bloem op deze pagina niet leest dat dit een tweejarige bloem is, dan mag je ervan uitgaan dat je te maken hebt met een meerjarige bloem.

Bestel zaden voor witte of witachtige meerjarige bloemen

Bekijk op deze pagina ons assortiment witte of witachtige meerjarige bloemen. Bij het plaatsen van een bestelling van meer dan € 30,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Heb je vragen over ons assortiment, of over het kweken en/of zaaien van meerjarige bloemen? neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16409 reviews
Kiyoh