BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16484 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

CO2-neutrale verzending via DPD

Wij geloven in een wereld waarin 100% biologische groente beschikbaar is voor iedereen. Gezonde en eerlijke producten staan bij ons hoog in het vaandel, waarbij de mens en natuur met zorg en respect worden behandeld. Onze eigen productie van biologische zaden sluit hier dan ook goed bij aan. Dit heeft tevens invloed gehad op de keuze die we hebben gemaakt wat betreft de levering van onze zaden. Daar kun je in dit artikel meer over lezen. 
 

Klimaatneutrale bezorging

Onze biologische zaden worden bij jou thuis geleverd door DPD Pakketservice. Wij hebben bewust voor deze samenwerking gekozen, omdat het jou als klant diverse voordelen biedt. Ten eerste zet DPD zich in voor CO2-neutrale verzending. Ze meten de CO2-uitstoot en reduceren deze uitstoot in lijn met hun milieudoelstellingen. Dit werkt uiteraard milieubesparend. CO2-emissies die niet te vermijden zijn, worden volledig gecompenseerd in samenwerking met CDC Climat. Hiermee wordt een klimaatneutrale bezorging gewaarborgd.
 

Overige voordelen van DPD

Het feit dat we met DPD kiezen voor klimaatneutrale verzending, is uiteraard een mooi voordeel. Daarnaast profiteer je van nog een aantal andere voordelen. Zo bepaal je met DPD Predict zelf wanneer de bezorger voor je deur staat. Dit is erg handig wanneer je niet de hele dag thuis kunt blijven om je pakket met zaden in ontvangst te nemen. Bovendien is het met behulp van live tracking mogelijk om het tijdstip van bezorging nauwkeurig te bepalen. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt ontvangen.
 

Meer informatie?

Mocht je meer willen lezen over de klimaatneutrale verzending van DPD, dan verwijzen we je graag naar deze pagina van DPD. Heb je vragen over ons leveringsproces? Bekijk dan deze pagina.
 

Veldsla 'Vit'
Veldsla 'Grote Noordhollandse'
Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16484 reviews
Kiyoh