BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16263 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Een zadenpakket als cadeau geven

Nu de feestdagen er weer aan zitten te komen, ben je waarschijnlijk hard aan het nadenken over geschikte cadeaus voor de feestdagen. Mocht je een tuinliefhebber in je familie of vriendengroep hebben, dan is een zadenpakket zeker de moeite waard om te geven met Sinterklaas of kerst. Wij lichten graag een paar populaire pakketten voor je uit.


Zadenpakket voor de startende moestuinier

Heb je een familielid of vriend die nog niet zo ervaren is met moestuinieren? Dit zadenpakket is ideaal voor beginners. De biologische groenten in dit pakket zijn namelijk allemaal korte teelten die niet veel eisen stellen aan de bodem en standplaats. Hiermee kun je dus snel resultaat behalen gedurende het hele moestuinseizoen. Bovendien leveren we een boekje mee met tips waarmee je kennismaakt met de basis van het ecologisch tuinieren.


Zadenpakket voor kinderen

Ook voor de kleintjes van ongeveer 6 tot 10 jaar hebben wij een geschikt zadenpakket in ons assortiment. Hiermee leren zij op een leerzame en leuke manier kennismaken met de fijne kneepjes van tuinieren. Het bijgeleverde boek bevat diverse ideeën en illustraties om spelenderwijs zowel binnen als buiten te leren tuinieren. Lijkt jouw (klein)kind, neefje of nichtje het leuk om zelf boontjes te laten kiemen of zaadjes te zaaien? Dan is dit het ideale pakket voor zijn of haar kleine groene vingers.


Zadenpakket met kiemgroenten

Wanneer je dit zadenpakket als cadeau geeft kan de ontvanger direct aan de slag, omdat het kiemschaaltje is inbegrepen. Hiermee kweek je thuis in no time verse kiemgroenten. Het enige wat je hoeft toe te voegen is water, en na een paar dagen resulteert dat in heerlijke kiemgroenten op je bord.


Bekijk al onze zadenpakketten

Heb je toch een ander soort zadenpakket in gedachten? Voor de fanatieke moestuinierder hebben we ook een uitgebreid luxe zadenpakket met maar liefst 19 biologische zaden. Zoals je kunt lezen bieden we voor ieder wat wils. Ben je benieuwd naar onze andere pakketten? Bekijk hier het overzicht van al onze zadenpakketten.

 

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16263 reviews
Kiyoh