BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Zadenpakket 'Kiemgroenten met schaaltje'

9200

Groene vingers voor kiemgroenten
€ 20,06
Op voorraad
Levering 1-2 werkdagen
Selecteer een eenheid

Binnen enkele werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

100% biologische zaden

Productbeschrijving

Met dit complete kiemgroenten zadenpakket met vijf kiemgroenten kweek je thuis in een handomdraai verse kiemgroenten. Het kiemschaaltje is inbegrepen in dit pakket, zodat je direct van start kunt gaan. Kiemgroenten zijn eigenlijk gewoon plantjes in een jong stadium. Deze kiemen kweek je al binnen een paar dagen uit onze biologische zaden. Het enige wat je nog nodig hebt is water! Het resultaat zijn lekkere kiemgroenten boordevol vitamines en mineralen in zeer geconcentreerde vorm.

Het pakket bestaat uit:
- Kiemschaaltje
- Tuinkers is heerlijk voor in salades en op brood.
- Rucolakers goed te gebruiken als garnering en lekker in salades.
- Mosterdkers is een vrij pittige spruitgroente met mosterdsmaak.
- Chinese bieslook heeft een heerlijke knoflooksmaak.
- Radijskers heeft een schitterende groene kleur. Hierdoor mooi te gebruiken als garnering. Lekker pikant van smaak.Gebruiksaanwijzing

Strooi de zaden van een kiemgroente in een dun laagje op het rooster. Vul het schaaltje tot aan het rooster met water. Zet daarna het kiemschaaltje weg op de juiste standplaats, volg hiervoor de teeltinstructies op de verpakking of in de webshop (www.bolster.nl). Vermijd volle zon en vul het waterniveau elke dag bij, tot aan de wortels.

Reinig het kiemschaaltje na de oogst grondig met afwasmiddel of in de vaatwasser. Zorg dat het schaaltje volledig schoon is aan het begin van elke nieuwe teelt.

Extra informatie
Teelt onder glas
jfmamjjasond
rechtstr. zaaien
oogsten
9,4
Bekijk alle 8627 reviews