BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16564 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
+3
Goudsbloem Red de bijen – Calendula officinalis – 51315

Goudsbloem 'Red de bijen'

Calendula officinalis

51315

Red de bijen! Met deze biologische goudsbloem help je mee de bijen te redden. Je voorziet de bijen met structureel en gifvrij voedsel. Profiteer nu van 40 euro korting (van € 59,95 naar € 20,00)! Eén zakje is voor circa 100m2, en de plantafstand bedraagt 20x5 cm.

Lees volledige productbeschrijving

Aantal

Verpakking

€ 20,00
Selecteer een eenheid
Geleverd binnen 3-4 werkdagen
Altijd deskundig advies
Gratis verzending vanaf € 30,-
Productbeschrijving

De eenjarige goudsbloem is een van de meest favoriete bloemen voor zowel honingbijen als wilde bijen. Deze bloemen zitten namelijk boordevol stuifmeel en nectar. Door goudsbloem te zaaien zorg je voor meer structureel voedsel voor de bijen. Bovendien staan deze vrolijke oranje bloemen prachtig in je tuin.

Om de Nederlandse bijenpopulatie aan echt gifvrij voedsel te helpen, hebben wij dit actieproduct met 100% biologische goudsbloemzaden in het leven geroepen. Bijen zijn heel belangrijk voor onze voedselvoorziening, omdat de eetbare gewassen in je moestuin afhankelijk zijn van bestuiving door o.a. bijen.

Help je mee?
Bestel nu onze biologische goudsbloem en ontvangt maar liefst 40 euro voordeel! Normaal betaal je namelijk 59,95 euro voor 250 gram, maar met deze actie is de prijs 20 euro.


Onze zaden zijn gegarandeerd vrij van gif, en juist gif is een van de oorzaken van bijensterfte. Dus kies altijd biologisch zaad, dan ben je écht goed bezig en maak je de bijen echt gelukkig.Teelttip:
De teelt van goudsbloem is erg makkelijk: het is een dankbare plant. Je kunt deze goudsbloem in april-half juni breedwerpig of op rijtjes (20x5 cm.) zaaien in de vollegrond. Goudsbloem is geschikt voor alle grondsoorten en de bloeiperiode is van juni t/m oktober.

NB. Dit zaad betreft een grove fractie, die niet geschikt is om machinaal te zaaien. Strooi de zaden handmatig, breed uit in losgemaakte grond van berm of weiland.
Extra informatie
Zaadgewicht (indicatie)    :   50 zaden per gram
Plantafstand    :   20x5 cm (of breed uitstrooien)
Planthoogte    :   25-45 cm
Bijenplant    :   trekt bijen aan
Eetbare bloem    :   Ja
Een- of meerjarig     :   Eenjarige bloem
Inhoud zakje    :   250 gram (voor min. 100 m2)
Verpakking inhoud    :   250 gram
Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16564 reviews
Kiyoh