BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 15749 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Groenselderij zaden

Groenselderij is in Nederland niet zo bekend als bleekselderij. Het verschil tussen deze twee soorten groenten is dat groenselderij steviger is qua structuur en smaak. Je kunt de stengels en het jonge blad zowel rauw als warm eten: vooral in een pasta of salade smaakt het erg goed. Het is een geurige groente die bomvol goede voedingsstoffen zit, dus het is ook nog eens gezond. In ons aanbod vind je de “Tall Utah” groenselderij, waar je hieronder meer over kunt lezen.

> Lees meer

Groenselderij Tall Utah 52/70
Groenselderij 'Tall Utah 52/70' is een groente waarvan de stengels en het jonge blad worden gegeten. Tall Utah is een lichtkiemer en mag dus niet te diep gezaaid worden.
> Lees meer
Aantal
Verpakking € 2,79
Selecteer een eenheid
> meer info

Groenselderij kweken

De beste standplaats voor groenselderij is in de zon. Het grote verschil tussen bleekselderij en groenselderij kweken, is dat groenselderij meer groeikracht heeft. Daarnaast dien je ervoor te zorgen dat je een krachtige humeuze grond tot je beschikking hebt. Dan bloeit deze groente namelijk het beste. De kieming verloopt wel traag, en kan tot wel 3 weken duren. Gemiddeld gezien wordt deze plant 40 tot 50 centimeter hoog. Voor meer informatie over het zaaien van groenselderij en andere soortgelijke gewassen kun je onze teelttips voor blad- en stengelgewassen lezen.

Zaaien van groenselderij

Selderij is een lichtkiemer, wat betekent dat deze groente niet te diep gezaaid mag worden. Je dient ze in de tweede helft van april onder glas in een bakje te zaaien. Rond eind mei of begin juni kun je ze dan uitplanten met een plantafstand van 35 x 35 centimeter. Aan het eind van de zomer zijn de stengels volgroeid. Een andere belangrijke tip: in de herfst dien je ze goed te beschermen, omdat de groenselderij niet veel vorst kan verdragen.

Groenselderij zaden bestellen bij De Bolster

Groenselderij zaden bestel je heel snel en eenvoudig online bij De Bolster. We bieden je een snelle levering aan van slechts 3 tot 4 werkdagen. Daarnaast ervaar je aantrekkelijke prijzen in onze webshop. Plaats je een bestelling van meer dan € 30,-? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Mocht je nog vragen hebben over ons bestelproces of over de groenselderij zaden, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 15749 reviews
Kiyoh