BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Kiemschaaltje

9000

Kiemschaaltje kiemgroenten kweken
€ 8,95
Op voorraad
Levering 3-4 werkdagen
Selecteer een eenheid

Binnen enkele werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

100% biologische zaden

Productbeschrijving

De lekkerste biologische kiemgroenten kweek je zelf met dit handige kiemschaaltje: snel, schoon en simpel. Het glazen schaaltje en het uitneembare rooster zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor reiniging in de vaatwasser.

Gebruiksaanwijzing

Strooi de zaden van een kiemgroente in een dun laagje op het rooster. Vul het schaaltje tot aan het rooster met water. Zet daarna het kiemschaaltje weg op de juiste standplaats, volg hiervoor de teeltinstructies op de verpakking of in de webshop (www.bolster.nl). Vermijd volle zon en vul het waterniveau elke dag bij, tot aan de wortels.

Reinig het kiemschaaltje na de oogst grondig met afwasmiddel of in de vaatwasser. Zorg dat het schaaltje volledig schoon is aan het begin van elke nieuwe teelt.

Bekijk onze zaden voor een succesvolle teelt op de categoriepagina kiemschaaltje.

Extra informatie
Productdetail inleiding    :   Biologische kiemgroenten kweek je het gemakkelijkste in een glazen schaaltje met uitneembaar rooster. Deze kiemschaaltjes zijn snel en simpel in gebruik en het rooster is geschikt voor reiniging in de vaatwasser. Strooi de zaden gewoon dun uit op het rooster en vul aan met water.
9,4
Bekijk alle 9223 reviews