Vanwege hoogseizoensdrukte: dagelijkse telefonische bereikbaarheid tot 15.00 uur. Voor vragen, mail ons: info@bolster.nl  Bedankt!

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16241 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Snijbloemen kweken

Naast zaden voor bloemen in je tuin, kun je bij ons ook terecht voor snijbloemen. Deze zijn ideaal om thuis in een mooie vaas te zetten. Zo kun je vol trots elke dag jouw eigen gekweekte bos bloemen in je woonkamer bewonderen. Daar gaat natuurlijk wel een proces aan vooraf van zaaien en oogsten, waar we je in dit artikel graag meer over vertellen.

> Bestel nu biologische snijbloemen zaden
 

Zaaien en planten

De meeste van onze snijbloemen kun je in april of mei in de volle grond telen. Wanneer je al iets vroeger wilt beginnen, dan kun je ze in maart of april eerst binnen onder een glas opkweken en vervolgens uitplanten. Dit is vooral van belang wanneer de bloemen niet tegen vorst kunnen. Heb je al specifieke zaden voor snijbloemen in huis? Zoek deze zaden dan op in ons assortiment en bekijk de specifieke informatie die je nodig hebt voor om de teelt zo succesvol mogelijk uit te voeren.

Vanaf halverwege mei kun je de bloemen rechtstreeks buiten zaaien. Dit betekent dat je zowel in de zomer als in het najaar een geweldig boeket op tafel hebt staan. Voor meer informatie en algemene tips over het zaaien van bloemen, kun je onze teelttips over bloemen zaaien lezen.
 

Snijbloemen in je tuin en huis

Je hebt bij ons de keuze uit meer dan 30 verschillende soorten zaden voor snijbloemen. Al onze zaaiperiode geniet je van de prachtige kleuren in je (moes)tuin en wanneer de teelt klaar is, heb je een mooie bos bloemen in je woonkamer of ergens anders in huis staan.
 

Snijbloemen zaden bestellen

Jouw favoriete bloemzaden bestel je snel en eenvoudig online in onze webshop. Bekijk hier ons totale aanbod en laat je verrassen door de diverse soorten en kleuren die er te zien zijn. Mocht je nog vragen hebben over onze biologische zaden, neem dan gerust contact met ons op.

 

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16241 reviews
Kiyoh