Currently it is not possible to place an order from outside The Netherlands. Are you a business customer with a VAT number? Please contact us directly to place your order.

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 11414 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen
+2
Taugé kiemgroente

Taugé - Kiemgroente

Vigna radiata

9080

Taugé kiemgroente wordt veel in Aziatische wokgerechten en loempia's gebruikt. Het is een spruit van de ontkiemde mungboon. Taugé is een zeer gezond kiemgroente dat gemakkelijk in een speciaal daarvoor voorzien kiemschaaltje gekweekt kan worden.
Lees volledige productomschrijving

Aantal

Verpakking

€ 3,99
Op voorraad
Levering 3-4 werkdagen
Selecteer een eenheid
Geleverd binnen 3-4 werkdagen
Altijd deskundig advies
Gratis verzending vanaf €20,-
Productbeschrijving

Taugé is de spruit van een ontkiemde mungboon. Deze bekende kiemgroente wordt veelal in Aziatische wok-gerechten en loempia’s gebruikt. De kiemen zijn lekker knapperig en rijk aan o.a. vitamine B, vitamine C en ijzer.

Voor het kweken van Taugé heeft De Bolster een handig kiemschaaltje in het assortiment. Strooi een dun laagje zaden op het kiemschaaltje-rooster. Spoel de zaden grondig met stromend water. Vul het kiemschaaltje met water tot net onder de rand van het rooster. Zet het schaaltje in het donker weg en spoel de zaden eenmaal per dag. Zet na drie dagen het kiemschaaltje op een lichte, warme plek, maar niet in de volle zon. Na ongeveer een week kunnen de Taugé-spruiten geoogst worden.

Zaai instructies
Inhoud kleinverpakking    :   25 gram
Aantal zaden per gram    :   14 zaden
Standplaats    :   zon-halfschaduw
Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 11414 reviews
Kiyoh