Currently it is not possible to place an order from outside The Netherlands. Are you a business customer with a VAT number? Please contact us directly to place your order.

BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 11426 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Hoe maak je een zadenverpakking van De Bolster open?

Wanneer je biologische zaden bij De Bolster hebt besteld, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag gaan met zaaien. Binnen 1 tot 2 werkdagen ontvang je de zaden al in huis, maar wat is dan de meest efficiënte manier om zo’n zadenverpakking open te maken? We onthullen graag wat de beste methode is!

De methode

Met behulp van onderstaande foto’s leggen we je graag uit hoe je een zadenverpakking van De Bolster slim kunt openmaken. Hierdoor blijft alle informatie behouden en sluit het bovendien goed om de resterende zaden te kunnen bewaren voor een later zaaimoment.

Stap 1: Aan de bovenkant van de voorzijde van een verpakking is een rode lijn zichtbaar. Vlak onder de rode lijn zie je een sealrand. Snijd voorzichtig met de punt van een scherp mesje door één laag van het zakje, net onder de sealrand.


Stap 2: Maak de snee voorzichtig open. Zo kun je de zaadjes makkelijk uit het zakje strooien. 


 

Stap 3: En net zo makkelijk doe je de resterende zaden weer terug in het zakje.


Stap 4: Met een plakbandje sluit je het zakje weer netjes en luchtdicht af.


 

Het klinkt heel makkelijk, en dat is het ook. Ons advies is dan ook om het gewoon eens te proberen. Vergeet niet om de zakjes goed te bewaren: koel, donker en vooral droog.

We wensen je veel plezier met onze zaden en een succesvolle teelt!

Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 11426 reviews
Kiyoh