Zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij, snelle levering

Nieuw voor 2019

Ook dit seizoen hebben we weer interessante nieuwkomers in het assortiment. Hieronder hebben we alle nieuwe rassen voor jou op een rijtje gezet. Bijvoorbeeld de Acorn-pompoen 'Green Tangerine F1' en Delicata-pompoen 'Sugar Babe F1', twee bijzondere pompoenrassen met een leuke vorm en een heerlijke smaak – van harte aanbevolen! Wij geloven in een wereld waarin biologische, voedzame gewassen, eerlijk en bewust geproduceerd, toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom is De Bolster toegewijd om de biologische teelt te ondersteunen met hoogwaardige kwaliteitszaden van de beste rassen.


Acorn-pompoen Green Tangerine F1 NIEUW!
Acorn-pompoen ‘Green Tangerine F1’ geeft redelijk zoete vruchten (600-800 gram) met een donkergroene schil en lichtoranje vruchtvlees. Heerlijk in zowel zoete als hartige recepten.
> meer info
Delicata-pompoen Sugar Babe F1 NIEUW!
Delicata-pompoen 'Sugar Babe F1' geeft heerlijke, zoete vruchten (500-800 gram). Dankzij de vlakke onderzijde staan de pompoenen mooi rechtop; perfect om te vullen in (oven)gerechten.
> meer info
Halloweenpompoen Owls Eye F1 NIEUW!
Halloweenpompoen 'Owls Eye' is een fraaie, gele pompoen voor de herfst. De stevige steel is handig voor het verplaatsen en decoreren. Blijft mooi rechtop staan dankzij de platte onderzijde.
> meer info
Suikermais My Fair Lady F1 NIEUW!
Suikermais ‘My Fair Lady’ is een productief, tweekleurig hybride-ras. Vormt slanke kolven (lengte 18-20 cm). De maiskorrels hebben een zachte textuur en een zeer zoete smaak.
> meer info
Blokpaprika Waldo F1 NIEUW!
Blokpaprika 'Waldo F1' is een sterk en productief ras. Onrijp geoogst hebben de vruchten een mooie witte kleur; leuk om te verwerken in creatieve salades.
> meer info
Pompoen Uchiki Kuri NIEUW!
Pompoen ‘Uchiki Kuri’ is een oranje Hokkaido-pompoen met een variërend vruchtgewicht van 0,8-2,0 kg. Rankend type. Smakelijk vruchtvlees en rijk aan vitamines en mineralen.
> meer info
Stamslaboon Dior NIEUW!
Stamslaboon ‘Dior’ is een fijn type wasboon met mooie gele sperziebonen en is zacht van smaak. De rechte peulen (lengte: 13-14 cm, doorsnede: 8-9 mm) hangen netjes verspreid aan de buitenkant van de plant en zijn daardoor gemakkelijk te plukken.
> meer info
Ui Red Baron – Allium cepa NIEUW!
Ui ‘Red Baron’ is een iets afgeplatte ui met een mooie, rode kleur en een pittige smaak. Deze ui heeft een relatief hoge opbrengst en is goed bewaarbaar. Daarnaast is ‘Red Baron’ ook geschikt om te bossen; een veelzijdige ui dus.
> meer info
Groene erwt - Kiemgroente NIEUW!
Groene erwt als kiemgroente heeft een zoete smaak en wordt veel gebruikt als versiering van salades. Ook lekker als tussendoortje, op brood, in sla, soep of andere warme gerechten.
> meer info
Taugé - Kiemgroente NIEUW!
Taugé kiemgroente is de spruit van een ontkiemde mungboon en wordt veelal in Aziatische wok-gerechten en loempia’s gebruikt. De kiemen zijn lekker knapperig en zeer gezond.
> meer info