Vacature

 

Kwaliteitsmedewerker Zaden

Minimaal 20 uur, Epe
 

Help jij ons mee een hoge kwaliteit biologische zaden te garanderen?
 

De functie

Bij De Bolster hebben wij een passie voor biologische zaden van hoge kwaliteit. Wij leveren gezonde zaden die uitstekend kiemen en zeer groeikrachtig zijn, wat belangrijk is voor een succesvolle biologische teelt. Jouw rol wordt om de zaadkwaliteit te toetsen en secuur vast te leggen. Dit houdt in dat je helpt met het inzetten, beoordelen en registreren van zogenaamde kiemproeven. Je zult een breed assortiment aan zaden (groenten, bloemen en kruiden) gaan controleren en testen, die allen een eigen toetsingsprotocol hebben. Jouw rol wordt om deze standaardtesten nauwkeurig uit te voeren, zodat er betrouwbare resultaten ontstaan.
 

Jouw profiel

Van hoge kwaliteit word jij enthousiast. Je gaat precies te werk en vindt het leuk om standaardprotocollen op een zo nauwkeurig mogelijke manier uit te voeren. Ervaring in het vak is een pré, evenals een relevante opleiding of training. Je werkt graag met computers en hebt ervaring met Microsoft Excel. Daarnaast hecht je waarde aan biologisch en wil je graag bijdragen aan een gezonde en duurzame vorm van landbouw. 

 

Wij bieden

  • Een leuke werkplek met een jong, enthousiast en gepassioneerd team
  • Jaarcontract van minimaal 20 uur
  • Salaris: functieschaal B, cao Tuinzaadbedrijven
  • Reiskostenvergoeding 5-25 km woon-werkafstand
     

Waar ga je werken?

De Bolster, een familiebedrijf met 30 medewerkers, is gespecialiseerd in de veredeling en productie van biologische zaden voor de hobby- en professionele markt. We zijn een jong, enthousiast, en gepassioneerd team en houden van aanpakken. Onze missie is om de biologische teelt tot een succes te maken, en dit doen wij door het leveren van uitstekende rassen, hoge kwaliteit zaden en passend teeltadvies. Wereldwijd groeit de biologische sector en inmiddels leveren wij onze zaden in vele continenten. Help jij ons mee om de biologische landbouw naar een hoger plan te tillen?
 

Meer informatie en solliciteren

Bij interesse ontvangen wij graag jouw C.V. en motivatiebrief via [email protected]. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Maarten Vosselman: 0578-621433.
 

Uiterste reactiedatum: 23 februari 2020
 

Kwaliteitzaden test | De Bolster biologische zaden
Kwaliteitmedewerker | De Bolster biologische zaden