Werken bij De Bolster

De Bolster is regelmatig op zoek naar mensen met kennis en passie die ons bedrijf willen versterken. Wij stellen hoge eisen aan onze producten, diensten en medewerkers en investeren ruim in het optimaliseren van bedrijfsmiddelen en werkomstandigheden.

Over ons

Met een historie van bijna veertig jaar is De Bolster uitgegroeid tot specialist in de veredeling en vermeerdering van biologische zaden. We produceren ruim 370 rassen van groenten, kruiden, bloemen en groenbemesters, op diverse locaties ter wereld, volledig in eigen beheer. Zo kunnen wij zaden van hoge kwaliteit garanderen, gecertificeerd 100% biologisch en uiteraard GMO-vrij.

Iedere dag zijn onze enthousiaste veredelaars druk in de weer om bestaande gewassen nog weerbaarder, productiever en smaakvoller te maken. Onze jarenlange ervaring en kennis van biologische tuinbouw helpt ons tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van professionele telers en tuinliefhebbers.

De Bolster is een jonge en snelgroeiende onderneming met circa 30 medewerkers op onze vestiging in Epe en ruim 10 medewerkers op onze productielocatie in Moldavië.

Open sollicitatie

Een open sollicitatie is altijd welkom. Misschien ben jij wel onze toekomstige collega. Laat ons weten wie je bent, waarom je bij De Bolster wilt werken, aan welk type functie je denkt en wat je binding met de biologische landbouw is. Je kunt je sollicitatie richten aan Maarten Vosselman.

Stages

Ook voor studenten hebben wij regelmatig de mogelijkheid om ervaring op te doen. Zoek jij een stageplaats en wil je dat graag bij De Bolster doen? Stuur een open sollicitatie met daarin jouw gegevens, je motivatie, welke studierichting jij volgt, de gewenste stageduur en een uitgebreide omschrijving van je stageopdracht. Je kunt je sollicitatie richten aan Maarten Vosselman.  

Medewerker Bestuiving
Medewerker Bestuiving