BIO-zaden voor een

succesvolle teelt

Werken bij De Bolster

Bij De Bolster werken we aan een gezondere wereld en landbouw mét toekomstperspectief. Wij zijn ervan overtuigd dat biologisch geteelde groente voor iedereen ter wereld toegankelijk moet zijn. Om de beschikbaarheid van biologische landbouwgewassen naar een hoger niveau te brengen, ondersteunt De Bolster professionele telers en hobbytuinders wereldwijd met hoogwaardige kwaliteitszaden en passend advies voor een succesvolle teelt. Door de groei van onze organisatie zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers voor de productie en distributie van onze kwaliteitszaden. Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers, producten en diensten en investeren ruim in het optimaliseren van bedrijfsmiddelen en werkomstandigheden.
 

Vacatures

> Zaterdagmedewerkers
> Vakantiemedewerkers
 

Over ons

De Bolster (sinds 1978) is een familiebedrijf met ruim 40 vaste medewerkers en gespecialiseerd in de veredeling en productie van biologische zaden. We zijn een enthousiast en gepassioneerd team en houden van aanpakken. Onze missie is om de biologische teelt tot een succes te maken, en dit doen wij door het leveren van uitstekende rassen, hoge kwaliteit zaden en passend teeltadvies. Wereldwijd groeit de biologische sector en inmiddels leveren wij onze zaden in vele continenten. Kortom, bij De Bolster draag je bij aan een duurzame, gezondere wereld.
 

Open sollicitatie

Misschien ben jij wel onze toekomstige collega. Een open sollicitatie is daarom altijd welkom. Laat ons weten wie je bent, waarom je bij De Bolster wilt werken, aan welk type functie je denkt en wat je binding met de biologische landbouw is. Stuur je sollicitatie naar solliciteren@bolster.nl, t.a.v. Maarten Vosselman.
 

Stages

Ook voor studenten hebben wij regelmatig de mogelijkheid om ervaring op te doen. Zoek jij een stageplaats en wil je dat graag bij De Bolster doen? Stuur een open sollicitatie met daarin jouw gegevens, je motivatie, welke studierichting jij volgt, de gewenste stageduur en een uitgebreide omschrijving van je stageopdracht. Stuur je sollicitatie naar solliciteren@bolster.nl, t.a.v. Maarten Vosselman.