BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 16564 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

'Flower Power' in je moestuin: 4 unieke zadenpakketten

Bij een moestuin denk je natuurlijk aan de lekkerste groenten en het mooiste fruit. Maar wist je dat bloemen ook een plek verdienen in jouw moestuin? Bloemen brengen niet alleen kleur en schoonheid in je tuin, maar ze spelen ook een belangrijke rol in het ondersteunen van de biodiversiteit. Je kunt bloemen inzetten om bestuivers zoals bijen en vlinders aan te lokken, maar je kunt ze ook gebruiken om plaagdieren mee om de tuin te leiden: denk bijvoorbeeld aan het inzetten van Afrikaantjes tegen slakken. Als jij nog meer wilt variëren in je moestuin en wilt genieten van al het goede dat bloemen jou en je tuin te bieden hebben, brengen we graag vier van onze bijzondere zadenpakketten voor de mooiste bloemen onder de aandacht.
 

> Bekijk ons volledige assortiment biologische bloemzaden


De pluktuin: experimenteer met vorm en kleur

Een pluktuin is een speciaal aangelegd stuk tuin waar bloemen worden geteeld, met als doel ze te plukken. Je kunt de bloemen die je plukt gebruiken in boeketten, bloemarrangementen of voor andere decoratieve doeleinden. Door de variatie in vorm, kleur en formaat kun je boeketten samenstellen die perfect aansluiten bij jouw wensen van dat moment. Een pluktuin biedt je de daarbij mogelijkheid om te experimenteren met vorm en kleur. De bloemzaden in dit pakket hebben verschillende bloeiperiodes, zodat jij van mei tot en met oktober kunt genieten van een kleurrijk palet aan bloemen. Start je eigen pluktuin, breng kleur in je tuin en geniet van het maken van smaakvolle bloemstukken.

> Bestel het zadenpakket 'De pluktuin'


Droogbloemen: geniet het hele jaar van bloemen

Hou jij van bloemen en wil je het liefst het hele jaar door je eigen bloemen om je heen hebben? Dan is het zadenpakket 'Droogbloemen' echt iets voor jou. Het belangrijkste kenmerk van droogbloemen is immers dat je ze langdurig kunt bewaren. Ze behouden hun vorm, kleur en textuur, waardoor ze ideaal zijn voor het creëren van duurzame bloemstukken en decoraties. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een herfststuk met pompoen. In het pakket vind je elf zakjes met biologische bloemzaden van planten met robuuste bloemen en houtachtige stelen. Met deze bloemen kun je na het drogen naar hartelust mixen en matchen, tot jij het perfecte arrangement hebt samengesteld. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de blijvende pracht van jouw handgemaakte droogboeket.

> Bekijk het zadenpakket 'Droogbloemen'


Eetbare bloemen: een culinaire verrassing

Eetbare bloemen zijn hip en happening. Ze worden vaak gebruikt als decoratieve elementen in salades, desserts of bijvoorbeeld in cocktails. Daarnaast hebben eetbare bloemen vaak een verrassende, eigen smaak. Sommige bloemen smaken delicaat en zoet, terwijl andere bloemen een kruidige of peperachtige smaak hebben. Eigenlijk zijn eetbare bloemen in de moestuin onmisbaar als je houdt van lekker en bijzonder eten. In het zadenpakket 'Eetbare bloemen' vind je maar liefst dertien zakjes met bloemzaden. Je kunt hiermee de lekkerste gerechten en drankjes maken, die ook nog eens een lust voor het oog zijn.

> Start je culinaire avontuur met zadenpakket 'Eetbare bloemen'


Bijen en vlinders: help onmisbare bestuivers een handje

We weten allemaal dat bijen en vlinders het niet gemakkelijk hebben. Voor een gezond en evenwichtig ecosysteem zijn ze echter onmisbaar. Een van de belangrijkste redenen waarom we bijen en vlinders moeten koesteren, is hun belangrijke rol in de bestuiving van gewassen. Door een gedeelte van jouw moestuin te reserveren voor bloemen die aantrekkelijk zijn voor bijen en vlinders, verbeter je niet alleen de bestuiving in jouw eigen moestuin, maar draag je ook bij aan een betere habitat voor deze bestuivers en daarmee aan het behoud van een gezond en evenwichtig ecosysteem. Met het zadenpakket 'Bijen en vlinders' help jij de wereld een beetje beter en mooier te worden.

> Bestel zadenpakket 'Bijen en vlinders' vandaag nog 


Biologische bloemzaden bestel je bij De Bolster

Bloemen voegen op verschillende vlakken iets toe aan ons leven: ze brengen kleur, ze stimuleren creativiteit, ze dagen je uit op culinair gebied en met bloemen draag je bij aan een betere wereld. Redenen genoeg dus om onze zadenpakketten vol biologische bloemzaden te bestellen. En wanneer je voor meer dan € 30,- besteld, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Heb je nog vragen over onze zadenpakketten met biologische bloemzaden, het telen van bloemen of het bestelproces? Neem dan gerust contact op.

 

Eetbare bloem: lavendel
Zadenpakket voor bijen en vlinders
Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 16564 reviews
Kiyoh