BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,4/10 op basis van 14851 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Moestuinieren zonder tuin

Je zou het haast niet denken, maar het is ook goed mogelijk om te moestuinieren zonder tuin. Hoe dan? Dat leggen we je graag uit in dit artikel. Je hebt dus niet per se een tuin nodig om te starten met moestuinieren. Dat is goed nieuws voor velen!

> Bestel nu onze biologische zaden


Zo start je met moestuinieren zonder tuin

Lijkt het je geweldig om een eigen moestuin te hebben, maar heb je geen tuin tot je beschikking? Wees niet getreurd, want ook voor jou is het mogelijk om je eigen moestuin te starten. Je kunt namelijk ook moestuinieren op je balkon, en zelfs op je vensterbank. Dit maakt dat moestuinieren voor iedereen geschikt is.
 

Direct aan de slag met ons handige zadenpakket

Speciaal voor iedereen zonder tuin hebben wij een zadenpakket samengesteld. Ons zadenpakket ‘De stadstuin’ is ideaal wanneer je over weinig ruimte beschikt en toch aan de slag wil gaan met onze biologische zaden. Het enige wat je nodig hebt is een vensterbank of balkon. In dit pakket vind je 8 verschillende soorten zaden die perfect zijn voor een teelt in potten. Ook ontvang je bij dit pakket het boek ‘Groenten in potten’. Zo kun je direct aan de slag met de teelt.
 

Welke groenten zijn geschikt voor je balkon of vensterbank?

  • Sla heeft maar een paar uurtjes zon per dag nodig om goed te groeien, dus dit is een ideale groente om in je vensterbank te telen.
  • Sugar snaps kun je dicht op elkaar zaaien en groeien in de hoogte. Dit heeft als voordeel dat ze weinig ruimte nodig hebben.
  • Voor courgette heb je een pot of bak voor nodig met een minimale doorsnee van 40 cm. Zet twee courgettes dicht bij elkaar, zodat je de bevruchting kunt bevorderen.
  • Raapsteel is ideaal om te zaaien op een kleine oppervlakte, omdat je deze dicht op elkaar kunt zaaien. Om lang van deze groente plezier te hebben kun je de raapsteel een paar centimeter boven de grond afsnijden, zodat het gewoon weer aangroeit.
  • Ook stengelui heeft weinig ruimte nodig en is dus zeer geschikt om te moestuinieren zonder tuin.


Bestel onze biologische zaden

Heb je al zin om te beginnen met moestuinieren zonder tuin? Bekijk ons aanbod en bestel jouw favoriete zaden snel en eenvoudig online.

 

Veilig betalen
9,4
Bekijk alle 14851 reviews
Kiyoh