BIO-zaden voor een

succesvolle teelt
9,3/10 op basis van 10768 reviews 
Kwaliteitszaden, sterke kiemkracht
100% biologisch, GMO-vrij
Snelle levering, 3-4 werkdagen

Vacature
 

Medewerker Zaadschoning

Fulltime, Epe
 

De Bolster (sinds 1978) is een familiebedrijf met ruim 40 vaste medewerkers en is gespecialiseerd in de veredeling en productie van biologische groente- en bloemenzaden. Bij De Bolster wordt gewerkt aan een gezondere wereld mét toekomstperspectief. We zijn ervan overtuigd dat biologisch geteelde groente voor iedereen ter wereld toegankelijk moet zijn. Daarom ondersteunt De Bolster professionele telers en hobbytuinders wereldwijd met zaden van de hoogste kwaliteit en advies voor een succesvolle teelt. 

Help jij ons mee aan hoge kwaliteit biologische zaden?

Bij De Bolster kom je terecht in een jonge, snelgroeiende organisatie. Er is een hecht team dat met enthousiasme en passie werkt aan het product en de groei van het bedrijf. De biologische sector is een bedrijfstak waar het goed mee gaat. De Bolster biedt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en specialisatie. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die helpt bij het schonen van onze biologische zaden. Nieuwsgierig wat dat inhoudt? Bekijk dan dit filmpje:


 

Functie

Bij De Bolster hebben wij een passie voor biologische zaden van hoge kwaliteit. In deze functie help jij mee om die kwaliteit te garanderen. Hoge kwaliteit betekent dat onze biologische zaden uitstekend kiemen en er gezonde planten uit groeien. Hiervoor is het belangrijk dat de zaden na de oogst goed geschoond worden. Het doel van schonen is om zaad te scheiden van allerlei onzuiverheden (takjes, bladeren, onkruid, lege zaden etc.). Jij gaat de uitdaging aan om met verschillende technieken partijen zaad zuiver te krijgen. Dit is een uitdagend en precies werkje. Niet iedere oogst is hetzelfde en door te puzzelen met bepaalde methodes en machines zoek je naar oplossingen. Je hebt de beschikking over geavanceerde machines. Je zult een divers assortiment aan biologische zaden (groenten, bloemen, kruiden) gaan schonen. Je werkt samen in een klein team met jonge, enthousiaste collega’s. 
 

Jouw profiel

Je deelt onze passie om de biologische landbouw wereldwijd tot een succes te maken. Je krijgt energie van uitdagingen, bent leergierig en werkt oplossingsgericht. Daarnaast ga je grondig en precies te werk, en je weet van aanpakken. Je bent prettig om mee samen te werken en daarnaast kun je ook goed zelfstandig werken.  Ook heb je affiniteit met techniek en machines en kun je prima met computers overweg. Je bent in het bezit van een heftruckrijbewijs, of bent bereid deze te halen. 
 

Aanbod

  • Een leuke werkplek met een jong, enthousiast en gepassioneerd team
  • Jaarcontract, 38 uur per week
  • Salaris: functieschaal B, cao Tuinzaadbedrijven
  • Reiskostenvergoeding 5-25 km woon-werkafstand
     

Meer informatie en solliciteren

Bij interesse ontvangen wij graag jouw C.V. en motivatiebrief via [email protected]. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Maarten Vosselman: 0578-621433. Uiterste reactiedatum: 4 april 2021.
 

Veilig betalen
9,3
Bekijk alle 10768 reviews
Kiyoh